Voor al uw agrarische werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Zoals frezen, ploegen, kilveren en inzaaien van percelen. Voor een optimale opbrengst verzorgen wij ook de bemesting van uw perceel d.m.v. mest strooien en injecteren. Gras en mais oogsten behoort ook tot de mogelijkheid. Wij halen het gras binnen door ronde balen te maken, in te kuilen of te hakselen. Mais hakselen we op ieder gewenste snijlengte.

Sinds 01 januari 2023 werken wij samen met Loon- en grondverzetbedrijf NAP v.o.f. onder de naam NLR AGRI. Je kan ons bereiken via ons telefoonnummer: 06-26631342.

 

Frezen, ploegen, kilveren en inzaaien van percelen.

Voor het inzaaien van maisland gebruiken wij een 6-rijige maiszaaier.

Bemesting

Tevens verzorgen wij ook de bemesting van uw land, dit doen wij op 2 manieren nl. strooien en injecteren. De strooier staat op brede, hoge wielen dat spoorvorming in uw land verkleind.

Injecteren van het grasland

Voor het injecteren van uw grasland gebruiken wij een 12,5-kuubs injecteur met een 8,5 m breed bemester erachter de uitschuifbare as van de injecteur zorgt voor een gelijkmatige bodemdruk, zodat de kwaliteit van de graszode gewaarborgd blijft. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om met sleepslangen het grasland te bemesten.

Voederwinning van het gras

De voederwinning van het gras wordt door ons verzorgd d.m.v. ronde balen, met behulp van een pers en wikkelaar, in één machine (zodat je efficiënter kan werken of inkuilen met opraapwagens). Ook het hakselen met eventueel bijvoeging van melasse kunnen wij voor u uit handen nemen.

Het oogsten van mais

De oogst van mais wordt ook door ons verzorgd, hiervoor gebruiken wij een Claas hakselaar met rij-onafhankelijke maisbek, voor transport gebruiken we silagewagens die geleidelijk lossen, zodat het product in dunne lagen over de kuil verdeeld wordt. De verdeler is snel klaar met verdelen en kan hierdoor meer tijd steken in het aanrijden van de kuil, waardoor de kwaliteit in de kuil gegarandeerd is.

Bekijk hier onze foto’s en video’s van deze werkzaamheden.