Agrarisch:

Voor al uw agrarische werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zoals frezen, ploegen, kilveren en inzaaien van percelen. Voor een optimale opbrengst verzorgen wij ook de bemesting van uw perceel d.m.v. mest strooien en injecteren. Gras en mais oogsten behoort ook tot de mogelijkheid. Wij halen het gras binnen door ronde balen te maken, in te kuilen of te hakselen. Mais hakselen we op ieder gewenste snijlengte.

hooien-breed

GWW:

Grond- en sloopwerk of het vervoeren van grond en/of puin, is bij ons geen probleem. Wij beschikken over meerdere graafmachines, van mobiele kranen (8 t/m 16 ton) tot rupskranen van ( 3,5 ton en 22 ton). Daarnaast rijden er ook tractoren met dumpers voor het vervoeren van de grond en/of puin.

Transport:

Onze transportafdeling is zeer divers , van containertransport tot machinetransport, bijna alles is mogelijk! Wij beschikken over meerdere auto’s ( Knijperauto, trekker/dieplader) om ook uw klus(sen) te klaren. Verder zijn wij ook bereidt om charterwerk te verrichten.

Specialisaties:

Uiteraard hebben wij ook onze specialisaties. Één daarvan is het cultuurtechnisch werken: het inzaaien en aanleggen van plantsoenen en/of tuinen en het maaien van sportvelden. Het snoeien van heggen en wat daar verder bij komt kijken. Dit doen wij meestal met klein materieel.
Ook is bermverlaging ons niet onbekend. Lagerweij Renswoude heeft veel ervaring in deze specifieke werkzaamheden.

Overig:

Daarnaast is het zetten van beschoeiing en damwanden  met behulp van diverse kranen een mogelijkheid bij ons.
Wij houden ons ook bezig met gladheidbestrijding.  Dit houd in dat wij met onze machines kunnen zoutstrooien, vegen en schuiven.

maaien-breed

 

Meerdere afbeeldingen van onze werkzaamheden kunt u bekijken op onze foto-pagina.

 

Als u vragen heeft over bepaalde werkzaamheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.